Designade Standfriend ger en bättre arbetsställning hemma och på jobbet

Elegant och ergonomisk. Standfriend är senaste tillskottet från Mousetrapper som hjälper dig undvika onödig smärta när du arbetar framför datorn. Genom att växla mellan stående och sittande så mår du bättre och orkar mer. Komplettera med ett centrerat pekdon så får du en elegant, ergonomisk lösning – hemma eller på kontoret.

Fördelar med Standfriend
Vi mår alla bra av att variera arbetspositionen. Standfriend är en utmärkt lösning för att enkelt kunna variera din position – och den smarta designen gör det enkelt att hitta rätt arbetshöjd. På den generösa ytan för tangentbordet finns gott om plats för din mobil, anteckningsblock eller vattenglaset.

Designad för enkel hantering
Du plockar fram och ställer tillbaka din Standfriend i några enkla steg – och den är snygg att hänga på väggen när du inte använder den. Skivan är vändbar, välj mellan en slät Vit yta eller elegant Grafitgrå. Stället finns i antingen svart eller ljusgrå metall.

Svensk design och produktion
Standfriend är designad och tillverkad i Sverige – vilket minskar transportbehoven och ger insyn i hela produktionscykeln.

Du läsa mer om Standfriend från Mousetrapper här