Opus sit-stand ståstödstol

En allsidig balansstol och ståstödstol till många arbetssituationer.

ER98OSTABH
5 objekt
4 400,00 kr Exkl. moms
5 500,00 kr Inkl. moms.

Leverans inom 1 vecka
Klädsel: Advantage Black
Sitthöjd: 58 - 84 cm
Antal

Skynda dig! Endast 5 varor kvar i lager!
  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivning

Opus sit-stand ståstödstol är stolen för dig som vill sitta mjukt och ergonomiskt och som samtidigt vill ha en stol som är enkel att komma av och på. En stol som ger dig stor flexibilitet i ditt arbete, inom många olika arbetsområden. Med den sinnrika joy-stick-foten följer stolen med dig i dina rörelser, samtidigt som foten står stabilt mot golvet. Ergonomi när den är på sitt bästa humör.

Höjer och sänker ståstödstolen gör du med hjälp av ringen som sitter under sitsen. Även detta sinnrikt så du kan använda vilken hand som helst, när som helst.

Den mjukt stoppade sitsen är som standard klädd i svart tyg, Advantage, alternativt går avtorkningsbar konstläder, Richmond. Likaså har vi tre standard sitthöjder. Detta med korta leveranstider.

Självklart hjälper vi dig gärna med andra färger på klädsel och fler sitthöjder. Kontakta oss på telefon 042-610 56 00 eller mejl, info@ergocomfort.se

Denna ståstödstol passar i de flesta arbetsområden, till exempel butik, informationsdisk, reception, kontor, vid det höj och sänkbara skrivbordet. Vid den låga sitthöjden är den perfekt vid följande arbetsuppgifter, fotvård, sårvård, påfyllning av hyllor i butik och lager, påklädnings situationer.

Produktdetaljer
ER98OSTABH
5 objekt

Särskilda hänvisningar

  • ER98OSTAB