Hemmakontor

Jobbar du hemifrån? Då är det extra viktigt att tänka på ergonomin!

Genom att skapa en ergonomisk arbetsmiljö, med bra utrustning för hemmakontoret ger du kroppen bra förutsättningar för att hålla längre och undvika belastningsskador i rygg och nacke.

När vi är på kontoret har vi ofta bra möjligheter till en ergonomisk arbetsplats med det är minst lika viktigt att tänka på vår arbetsmiljö på hemmakontoret.

Skapa bra arbetsrutiner och ta pauser regelbundet så behåller du fokus under dagen och undviker värk i nacke och rygg. På Ergocomfort.se finns produkter som hjälper dig att arbeta bra hemifrån, även för dig som har ett litet kontor hemma.

Ett höj- och sänkbart skrivbord och en stol med inställningsmöjligheter  är en bra investering. Vi har även svankstöd och balanskuddar som avlastar rygg och nacke när du arbetar. I dag finns smarta arbetsstationer för dig som inte har så mycket plats hemma. De sätts på ditt vanliga bord och gör att du kan variera arbetsställning under dagen, vilket ökar blodcirkulationen och minskar risk för värk i rygg och axlar.

När du sitter och jobbar är en sadelstol en bra ergonomisk lösning eftersom den hjälper dig att bli mer aktiv och rörlig under din arbetsdag. På ErgoComfort.se hittar du flera olika modeller som passar de flesta behov.

Genom att använda en fristående skärm, separat tangentbord och mus ger du kroppen möjlighet till avlastning eftersom du enklare kan hitta rätt höjd och avstånd, vilket hjälper att avlasta kroppen.

ErgoComfort har alla produkterna du behöver för ett ergonomiskt hemmakontor!

34 produkt(er)